Sinds 1994 ben ik, Marianne Wisse, All round schoonheidsspecialiste en pedicure. En sinds maart 2022 heb ik het diploma orthomoleculair schoonheidsspecialiste.

In de loop der jaren ben ik mij gaan specialiseren in acne behandelingen, huidverbetering met o.a. microdermabrasie, fruitzuur peelingen, bindweefselmassage en permanente make-up. Om nog betere resultaten te kunnen behalen is ook de zorg voor onszelf qua voeding en leefstijl een belangrijk onderdeel. Daarom heb ik in 2021 de keuze gemaakt de opleiding tot orthomoleculair schoonheidsspecialiste te volgen, het heeft mij geholpen inzichten te krijgen om bepaalde huidproblemen nog gerichter aan te kunnen pakken.

Praktijk PUUR is sinds 2009 gevestigd in Lelystad en sinds 2015 in Amstelveen. Het is een professionele praktijk voor huidverbetering waar de wensen van de klant en persoonlijke aandacht van groot belang zijn.

De praktijk in Lelystad is aan huis gevestigd en in Amstelveen zit ik in een zijstraat van een drukke hoofdstraat waar ook nog een kapper, masseur en collega schoonheidsspecialistes gevestigd zijn. Beide locaties zijn makkelijk toegankelijk en knus en rustig. Ook voor het ontharen door middel van harsen en treading en elektrisch ontharen kun je bij mij een afspraak boeken.

Pedicure en manicure behandelingen zijn mogelijk in combinatie met een gelaatsbehandeling.

Wil je eens weten wat een behandeling voor jouw huid kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat ik samen met jou de mogelijkheden kan bekijken.

Maak een afspraak