Extra uit te breiden met het decolleté erbij

Wat is mesotherapie met de Dermapen?

Mesotherapie is een effective behandeling voor huidverbetering en anti-ging. Meso betekent Mid-dermaal en dat geeft aan in welke laag van de huid deze behandeling toegepast wordt.
Mesotherapie met naald:
Een dermapen is een cosmetisch apparaat met dunne naaldjes, deze naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid lagen. De huid wordt hierdoor geactiveerd en reageert met een aantal processen waarbij de, afhankelijk van de naaldlengte:

• Collageen aanmaak wordt gestimuleerd
• Melanocyten worden gereguleerd
• Groei van de huidcellen gestimuleerd wordt
• Werkstoffen beter opgenomen worden.

De celvernieuwing van de huid wordt trager namate we ouder worden. Wanneer de huid gestimuleerd wordt met de Dermapen/Microneelding gaat de collageen productie en het elastine in de huid verbeteren en zal de stevigheid en elasticiteit weer toenemen. En door de duizenden microkanaaltjes die we in de huid maken dringen de werkzame stoffen beter door in de huid.
Bij deze behandeling wordt gewerkt met een speciaal serum op basis van hyaluronzuur wat ontwikkeld is voor de mesotherapie. Dit serum is volledig natuurlijk en veilig te gebruiken in combinatie met de Dermapen/ Microneedling. Hyaluronzuur is een lichaamseigen tussenstof die de hydratatie van de huid duidelijk verbetert en daardoor de droogtelijntjes verminderd en de collageen aanmaak bevordert.

Na een behandeling komen alle processen in de huid stap voor stap op gang.
Stap 1 Helingsproces:1 tot 3 dagen na de behandeling kunnen er nog onderhuidse bloed uitstortinkjes zichtbaar zijn.
Stap 2 Collageen proces: 3 tot 6 dagen na de behandeling
Stap 3 Collageen reorganisatie: vanaf dag 6 tot 28 dagen na de behandeling.

Werking: Een gladdere,strakkere huid, vermindering rimpeltjes en lijntjes, egalere huidkleur, vermindering (acne) littekens, verbetering van opname van werkstoffen.

Duur: 60 minuten

Prijs: € 110,50

Met fruitzuurpeeling

Duur: 90 minuten

Prijs: € 135,95
Vooraf krijg je een fruitzuur peeling om de huid voor te bereiden, de cellen in de onderlagen van de huid vast activeren, daarna brengik een hyaluronzuur gel aan en gaan dan met de dermapen de huid van het gezicht en de hals behandelen. Ik sluit de behandeling af met een speciaal vlies masker en een massage van de nek schouder partij

Extra uit te breiden met het decolleté erbij

20 min.
€29,50 extra