Steeds meer mensen kiezen voor permanente make-up. Dat is niet verwonderlijk, met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit. Ideaal bij het sporten, zwemmen, in de sauna en mensen met gevoelige ogen of mensen die slecht tegen cosmetica kunnen. Permanente make-up bestaat al heel lang en word steeds populairder de laatste jaren. Dit komt omdat de methoden en technieken erg zijn veranderd en ook de pigmenten en apparatuur van betere kwaliteit zijn.

Ook het opleidingsniveau en de ervaring zijn mede bepalend voor mooie resultaten. Ik heb al ruim 18 jaar ervaring met het aanbrengen van permanente make-up en ga regelmatig naar bijscholingen voor de nieuwste technieken. Ik ben een gediplomeerd permanente make-up specialiste.

Heb je interesse of vragen neem dan gerust contact op. Bij de eerste behandeling zit het tekenen van het model en kleurbepalen en in de prijs zit het nabehandelen binnen 6  weken inbegrepen. Prijzen en mogelijkheden van de Permanente make-up behandelingen:

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen ombre techniek(shadow)  €315,00
Wenkbrauwen 3D naald techniek (hairstroke)  €295,00
Wenkbrauwen 3D mesjes techniek (hairstroke) €295,00
Eyeliner boven  €175,00
Eyeliner onder    €165,00
Eyeliner onder en boven  €290,00
Lipliner fijne lijn  €225,00
Lipliner shadow €275,00
Lipliner full lips  €310,00

Bijwerken van permanente make-up is
bij 1 jaar € 110,00
bij 2 jaar €199,00
bij 3 jaar of langer het oorspronkelijke bedrag.

Hairstrokes met mesje aangebracht. Meer foto’s op de onze FB site puur voor huid en voetverzorging.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag over een van de behandelingen dan kunt u onderstaand contact formulier invullen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Belt u liever, dan graag de voicemail inspreken en dan bel ik u terug zodra ik daar de gelegenheid voor heb. 06-43036734 Graag tot ziens bij PUUR!