Aandacht

Marianne neemt haar tijd voor je en geeft haar aandacht. Ze heeft kennis en blijft zich daar ook in ontwikkelen. IK ben heel tevreden over de microdermabrasie, gezichtsbehandeling en de wenkbrauwen die ze bij mij heeft getatoeëerd.

Zeker een aanrader! 

Ik ben super tevreden over de behandelingen van Marianne. Ze heeft veel kennis en denkt goed na over de juiste behandeling voor mijn huidtype. Ik kom altijd met een frisse gladde huid en helemaal ontspannen van haar vandaan. Zeker een aanrader!

Zeer tevreden

Een goede en fijne Schoonheidsspecialiste zeer netjes en schoon, kom al 10 jaar bij haar en nog steeds zeer tevreden

Deskundig

Na een behandeling bij PUUR voel ik mij altijd als herboren. Lekker fris huidje, netjes geëpileerde wenkbrauwen, ontspannen nek en schouders. Marianne gebruikt hele fijne producten, wat mijn huid heerlijk vindt. Ze is deskundig in haar methodes, waar je het effect goed van voelt en ziet. Bovendien is zij een grote lieverd! PUUR krijgt van mij vijf sterren.

Tot de volgende afspraak!!

Gisteren voor het eerst een behandeling gehad bij Marianne. Zij heeft mij echt zo een goede behandeling gegeven! Ik raad echt mensen aan die nog niet of nooit zijn geweest bij haar aan. zeker de moeite waard!!,Jezelf even heerlijk laten verwennen. Je komt er echt heel erg lekker vandaan. Dus mensen…..Doen!!!!! Tot de vlgd afspraak!!

Ik kom zeker gauw terug

Goddelijk! Wat was ik hier aan toe..
Voor de eerste keer bij PUUR geweest, wat een hartelijk ontvangst. Al maanden rommelt mijn huid, ik dacht ouderdom.. Echter blijkt het ‘maar’ een hydratatie probleempje te zijn. Na een heerlijke behandeling voelt mijn gezicht uberzacht en soepel. Wat een verademing! Ik kom zeker gauw terug. Bedankt!

Wat een vakwerk

Ik ben nu al superblij met mijn permanente eyeliner. Wat een vakwerk.

Goed verzorgingsadvies

Vier weken geleden heb ik een diepreinigende gezichtsbehandeling gehad. Marianne kwam met een goed verzorgingsadvies voor mijn zeer onrustige huid met ontstekingen. De crème van AlphaH bevalt super! Mijn huid is na de behandeling en het gebruik van deze creme rustiger geworden!!! Dik tevreden voor je kunde Marianne!

Helemaal top!

Helemaal top! Weer een tevreden klant er bij! tot snel weer!!